16 april 2024blog

 

 

Onlangs schreef ik een introductie voor het lokale netwerk ROSvrouwen over ZIEcoaching en bedacht me dat het mooi zou zijn om hier ook een blog aan te wijden in het kader van #kenjecoach.

Mijn naam is Rosalie Heefer en sinds medio 2016 run ik coachpraktijk ZIEcoaching, gevestigd in Rosmalen.

Samen met Imre, onze twee dochters van 11 en bijna 14, onze twee katten en hond woon ik op een fijne, groene plek bij het Sparrenburgbos in Rosmalen. Na afronding van mijn studies Culturele en Maatschappelijke Vorming en Sociale Wetenschappen werkte ik tien jaar lang als bevlogen inhoudsdeskundig beleidsadviseur bij een grote gemeente op het gebied van Verslavingszorg en de Maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen.

In 2014 viel ik uit, ik had een burn-out. Het gevolg van op jonge leeftijd opgelopen trauma dat nog verwerkt moest worden in combinatie met moederschap van twee kleine kindjes, een verantwoordelijke baan met veel onrust en mijn sensitieve aard. Het was tijd voor grondige verandering. Na een EMDR-traject bij een psycholoog, een vijfdaags intern programma en een coachtraject besloot ik het diepe in te duiken en mijn hart te volgen. Ik specialiseerde me in Coaching en Counseling bij de Alba academie en na twee jaar schreef ik ZIEcoaching in bij de KvK.

Met ZIEcoaching werk ik met mensen aan persoonlijke groei en het in balans brengen van hoofd en hart, om zo tot betere keuzes voor zichzelf te kunnen komen en noodzakelijke verandering(en) aan te kunnen gaan. Mijn manier van werken kenmerkt zich door een sensitieve en doelgerichte aanpak. Coachees omschrijven mij als een coach die goed en diep luistert, snel verbindingen kan leggen en kan schakelen wanneer de situatie daar om vraagt, liefdevol confronterend durft te zijn en altijd de stip op de horizon in de gaten houdt.

Sessies vinden zowel binnen als buiten in het bos plaats en ik bezit ruime ervaring in vele methoden en technieken van fenomenologisch werk (systeemopstellingen, Jung e.d.) tot de meer concrete rationeel emotieve therapie en NLP. Ook schroom ik de toepassing van creatieve middelen niet tijdens coachsessies. Mijn eigen creatieve werk deel ik sinds kort via Instagram op het account @vermilderkunst.

Wil je een keer kennis met me maken, wees welkom en neem contact met me op: rosalie@ziecoaching.nl of via whatsapp op nummer 0628102524. Ik zie je graag!

Liefs, Rosalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *