5 april 2019Geen categorie

HΓ© wat fijn dat je er bent! Hier een korte update over het nieuwe jaarproject waar ik aan samenwerk met Leonie Verbrugge.Β  Op 21 maart trapten we af met een onze eerste gezamenlijke blog: Cirkels (mocht je ‘m gemist hebben, lees ‘m dan op je gemak even terug). Met de komst van de lente leek het ons een fijn idee om een jaar lang samen op ontdekking te gaan. De zintuigen prikkelend, zowel in beeld als in tekst. Dertien manen rond. Veel van jullie hebben hier enthousiast op gereageerd. Superleuk! Dank!

Jaarwiel

We schreven in ons vorige bericht al dat we met iedere volle maan op onze beide blogs een nieuw bericht zullen plaatsen. Leonie heeft nu speciaal hiervoor een prachtig overzicht van ons jaarwiel gemaakt. In dit jaarwiel vind je alle volle manen van 2019 vanaf april en de volle manen van 2020 tot en met maart. Ook vind je alle nieuwe manen die zich aandienen in deze zelfde periode. Zo kun je precies volgen wanneer een nieuwe blog verschijnt en zo nu en dan zullen we je met iets extra’s verrassen rond nieuwe maan.

Download de maankalender hier

Nieuwe maan

Wist je dat de periode van nieuwe maan bij uitstek geschikt is om te beginnen met iets nieuws en om je intenties kracht bij te zetten? Schrijf de komende dagen richting volle maan eens je intenties op een blaadje op. Wat zou je graag willen loslaten en wat wil je graag ontvangen? Wordt vervolgd…

 

Liefs,

Rosalie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *