2 december 2020blog

Elke weg van duizend mijl, begint met slechts รฉรฉn enkele stap. Deze oude wijsheid van Lao Tzu is mijn trouwe, meest dierbare metgezel op mijn reis van groei en persoonlijke ontwikkeling sinds ik mijn leven radicaal omgegooid heb na een stevige burn-out in 2014. Telkens als de dingen te spannend worden, mijn oude overtuigingen de kop weer opsteken en me klein willen houden, dan herinner ik mezelf aan deze woorden. Ik herhaal de boodschap als een mantra, net zolang totdat ik de stilte en rust weer in mezelf hervindt. Mezelf eraan herinneren dat ik alles wat ik aanga stap voor stap mag doen, geeft me de rust die ik zo hard nodig heb om grootse dingen te doen. Ik put er de moed uit om buiten de getreden paden te stappen en mijn eigen pad te lopen, op mijn manier, in mijn tempo. Hoe uitdagend dat pad soms ook is en hoe zeer de verleidingen, afleidingen en valkuilen om me heen ook op de loer liggen. Ik luister en volg de fluisteringen van mijn hart.

Het jaar 2020 is een bijzonder jaar in allerlei opzichten. Het heeft me laten zien, eens te meer, dat niets is wat het lijkt. Ik begon dit jaar gemotiveerdย  en energiek, met een volle agenda van afspraken voor coachsessies in mijn praktijk aan huis en allerlei andere fijne bezigheden. Alles voelde lekker steady en met een stijgende lijn op de rit. En toen dook het inmiddels zeer bekende virus op, waarvan ik de naam hier bewust achterwege laat. Het virus maakte dat ik onverwachts ineens veel ruimte kreeg voor introspectie en het liet me alles in mijn leven weer opnieuw herwaarderen. Net zoals ik ook had gedaan tijdens de periode van burn-out. Inmiddels weet ik dat er uit dit soort ‘stille’ periodes enorm krachtige bewegingen voort kunnen komen. En dat gebeurde inderdaad!

Daar waar ik in 2015 de zware knoop doorhakte om afscheid te nemen van mijn ‘veilige’ baan in loondienst en de sprong te wagen in het zelfstandig ondernemerschap, zo hakte ik in november 2020 de knoop door om wederom in het diepe te duiken en mijn veilige thuisomgeving als werkplek uit te breiden met een prachtige ruime praktijk- en atelierruimte in de creatieve broedplaats van ‘s-Hertogenbosch: de Gruyterfabriek. Het universum gaf me meerdere stille tekens en duwtjes in mijn rug dat ik deze stap nu echt mocht zetten. Mocht en eigenlijk zelfs wel moest, om door te groeien. Om nog meer te gaan doen van waar ik goed in ben, waar mijn hart ligt en om mijn licht op ware kracht te laten stralen.

Maar jee joh, ik heb er wat angsten voor moeten trotseren voordat het uiteindelijk zover was en de sprong echt genomen. Het huurcontract is inmiddels ondertekend, de eerste huur en drie maanden borg voldaan en gisteren was het feestelijke moment daar, dat ik de sleutel in ontvangst mocht nemen. Hieperdepiep hoeraaaaa!!!

De slingers hing mijn lief voor me op en samen met goede vriendin Lisette (die gezellig een deel van de ruimte meehuurt) schrobde ik de vloeren schoon voor de vele nieuwe voetstappen en avonturen die in ruimte 7016 mogen gaan volgen ๐Ÿ™‚

Ik houd jullie op de hoogte van wat allemaal komen gaat! Tipje van de sluier, denk aan persoonlijke coaching รฉรฉn op รฉรฉn, maar ook kleinschalige groepstrainingen, inspirerende en ontspannende groepssessies en een duurzaam handgemaakte productlijn voor (coachondersteundende) producten en nog veel meer moois. Voorop staat dat ik mag gaan spelen en ontdekken, het pad ontvouwt zichzelf wel. Ik heb er hรฉรฉl veel zin in!

Mocht je eens een kijkje willen komen nemen, voel je van harte welkom:

De Gruyterfabriek, Veemarktkade 8 in ‘s-Hertogenbosch, ZIEcoaching ruimte 7016

En als je zeker wilt zijn dat ik er ben en beschikbaar ben, mail, bel of app me dan even dan spreken we wat af.

Liefs Rosalie

One Comment

  • Ik ben zo blij voor jou!
    Ik kom zeker een keertje naar je toe. En als ik iets voor je kan doen, op welke manier dan ook, weet je me te vinden hรจ?!
    xxx
    Brigit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *