Een veilige omgeving met een open en gelijkwaardige sfeer

“Ik ben zeer tevreden met de coaching! Ik voelde meteen een klik met Rosalie als coach, waardoor ik makkelijk kon praten en waardoor we denk ik ook snel tot de kern konden doordringen. Er was een heel veilige omgeving waarin de coaching plaatsvond. Ik vond de werkvormen telkens goed gekozen en ik vond het fijn dat Rosalie binnen de gesprekken ook zichzelf liet zien. Soms vanuit haar ervaring iets vertellen, hoe zij iets ervaren of gedaan had, als dat overeen kwam met wat ik vertelde. Ik vond dat er daardoor een hele fijne open sfeer was zonder een dwingende hiërarchie. Dat zit hem ook in het wandelen bijvoorbeeld en dat Rosalie met sommige oefeningen naast me ging staan en niet tegenover. Voor iemand die het nodig heeft om zich gelijkwaardig te voelen en niet kleiner of minder dan een ander, besef ik me nu ineens hoe waardevol dat is.”
Elsbeth Pijnappels

 

Keerpunt van verandering

“Na mijn revalidatietraject voelde ik dat ik nog niet helemaal was waar ik wilde zijn. Ik voelde me vaak nog onzichtbaar, niet echt gehoord. Het coachingtraject dat ik volgde bij Rosalie was spannend en op sommige momenten vond ik het ronduit doodeng. Maar door het wederzijdse vertrouwen, de fijne gesprekken, het doorvragen en de (meestal wat spannende) oefeningen kwamen er bij mij dingen naar boven waar ik mee aan de slag kon. En nu durf ik hardop te zeggen: Hoi, ik ben Brigit en ik heb de wereld iets te bieden!”
Brigit van Rooij

 

Lef om liefdevol te confronteren omdat je ziet wat nodig is

“Wat me als eerste te binnen schiet is je kalmte. Je bent niet snel omver te blazen en dat maakt het heel veilig. Je hebt een liefdevolle blik naar de wereld en ziet de schoonheid van het leven. Je hebt het lef om liefdevol te confronteren, je bent in staat om iets scherps naar iets vriendelijks om te bouwen. Omdat je ziet wat er nodig is.”
Michaëla Merkus

 

De diepte verkennen

“Stille wateren hebben diepe gronden. Het is eng om naar die diepte te gaan, behalve met jou als begeleider.” Jouw grootste talent is het zuiver kunnen afstemmen op de energie van een ander. In deze zuiverheid kan de ander zichzelf zien en ontdekken om daar van te leren.
Frans Besselink, docent en supervisor Alba academie

 

Oprechte aandacht, rust en ruimte

“Jouw ogen stralen oprechte aandacht uit. Het zijn niet eens zozeer de vragen die je stelt, maar de rust en ruimte die je mij geeft. Ik zie in jouw ogen wat zich in mij afspeelt als een soort weerspiegeling van de ziel.”
Kim van de Laarschot

 

Open houding

“Door jouw open houding stel jij mensen op hun gemak, zodanig dat ze de voor hen belangrijke dingen uit hun leven naar boven kunnen halen. Daarbij ben je heel vriendelijk en rustig/rustgevend.”
Clementine Ketelaars

 

Warm en welkom

“Warm, welkom, een goede vibe. Ik ga altijd opgeladen weer naar huis, ook al stond mijn energiewijzer heel laag.”
Daisy de Werd