18 maart 2020blog, nieuws

In het licht van alle maatregelen die momenteel actueel zijn vanwege het Coronavirus en de adviezen van de beroepsorganisatie NOBCO waar ik bij aangesloten ben, heb ik na zorgvuldige overweging besloten mijn dienstverlening voor de komende weken aan te passen. Dit houdt concreet in dat ik voorlopig, in ieder geval tot 6 april aanstaande, geen kennismakingsafspraken met nieuwe coachees zal inplannen. Alvast een afspraak maken voor na 6 april kan wel en deze afspraak kan doorgaan mits de maatregelen tegen die tijd opgeheven zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan verzetten we de afspraak.

Voor alle lopende trajecten bied ik in overleg een aangepaste afspraak aan. Dit kan in de vorm van een buitensessie, een telefonische sessie, E-coaching via het beveiligde systeem van Pluform of het verplaatsen van de afspraak naar een latere datum. Iedereen die op dit moment bij mij in een traject zit, ontvangt van mij in de komende dagen persoonlijk bericht.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geΓ―nformeerd voor nu. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met me op!

Tot slot, onthoud en herinner jezelf aan dit: blijf zo goed als dat lukt in verbinding met jezelf en anderen en probeer je niet teveel mee te laten voeren in de angst die er momenteel om je heen heerst. In het oog van de storm is het altijd stil.

Liefs,
Rosalie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *